ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΣΙ
Από τότε που το κρασί ήταν απλώς μια «ιδέα» για τη μικρή μας χώρα, πολλά έχουν αλλάξει. Παρά τις αντιξοότητες που μάστισαν την ελληνική οικονομία, λίγοι τομείς όπως �
Από τότε που το κρασί ήταν απλώς μια «ιδέα» για τη μικρή μας χώρα, πολλά έχουν αλλάξει. Παρά τις αντιξοότητες που μάστισαν την ελληνική οικονομία, λίγοι τομείς όπως �
ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ Ο Φαίδων Δερνίκος, sommelier του 67 Pall Mall, του διεθνούς φήμης member’s wine club του Λονδίνου, μιλά στο winetaster και στο Δημήτρη Βίγλη για τη διαδρομή
Η μαυροδάφνη, ποικιλία δεσποτική, απαιτητική, δεν αναλώνεται και δεν καταναλώνεται. Μια αριστοκρατική ποικιλία πρέπει να απολαμβάνεται όπως της αξίζει, μιας και το
Εισαγωγή στην άνοιξη, με ένα ροζέ που φέρνει τα ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ στην κατηγορία, δε φοβάται το βαρέλι και υπόσχεται ευχάριστες εκπλήξεις και γευστικές συγκινήσεις! Αν �
Πάσχα στη σκιά του covid φέτος. Χωρίς εξοχή, λαμπάδες, συγγενείς και φίλους. Αν δεν απολέσεις, είναι αλήθεια πως δεν εκτιμάς ό,τι είχες. Δεν σου δίνεται η ευκαιρία να νιώ
Ιδού μια ετικέτα που δε συναντάται συχνά. Ένα οινικό μονοπάτι που έρχεται από μακριά για να μας ταξιδέψει αφενός, αλλά και για να αναδείξει την αξία κάθε ταξιδιού. Μ�
ΘΡΥΛΙΚΑ ΠΙΑΤΑ Δεν έχει υπάρξει πιο αγαπημένο, αλλά και πιο κακοποιημένο πιάτο από την υπέροχη Carbonara. Γεγονός που την κάνει όλο και πιο γοητευτική, μιας και όλοι θ
Ενώ ο κόσμος αλλάζει βίαια, με την παγκόσμια επιδημία του covid-19 να βρίσκεται έξω από την πόρτα μας, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Η ζωή αλλάζει, εμείς αλλάζουμε. Η πι�
Με αφορμή την ανακοίνωση της εξαγοράς του εμβληματικού κτήματος Σιγάλα από τον επιφανή εφοπλιστή κ. Θανάση Μαρτίνο, δοκιμάζουμε τιμής ένεκεν την Σαντορίνη που ανέ�
Τύχη αγαθή και ώρα ευλογημένη όταν ο Χρήστος Ζαφειράκης συναντήθηκε με την ποικιλία λημνιώνα. Πρωτεργάτης της ανάδειξης της, ήξερε από την αρχή πως αυτό είναι μεν σ