GENTILINI ROBOLA WILD PATHS 2017
Έφθασε κιόλας ο Αύγουστος, ο μήνας που όλοι περιμένουμε, ο μήνας ο πιο καλοκαιρινός! Τον Αύγουστο, η ζωή κυλά συνήθως δίπλα σε ακρογιαλιές και ο διάχυτος θερινός ρομ�
Έφθασε κιόλας ο Αύγουστος, ο μήνας που όλοι περιμένουμε, ο μήνας ο πιο καλοκαιρινός! Τον Αύγουστο, η ζωή κυλά συνήθως δίπλα σε ακρογιαλιές και ο διάχυτος θερινός ρομ�
Τα εξαιρετικά κρασιά του Οικονόμου έγιναν γνωστά πριν από τον ίδιο. Κι αυτό φαίνεται πως ήταν επιλογή. Στόμα με στόμα διαδόθηκε η αξία της δουλειάς του, με τον ίδιο ν
Το πρότυπο οινοποιείο με θέα που κόβει την ανάσα, κρατά ψηλά τη σημαία της υψηλής οινοποίησης. Πειραματισμός, επαναστατικό πνεύμα και καινοτομία, υπογράφουν την επ�
Από το «ΑΝ» στο «ΠΩΣ» παλαιώνει το ασύρτικο της Σαντορίνης: η ιστορική Καλλίστη μας ξεναγεί. Είναι γνωστό λίγο πολύ πως το ασύρτικο της Σαντορίνης σε γενικές
Αυτό δεν είναι ακόμη ένα chardonnay! Αυτό είναι Το chardonnay που κάνει περήφανο ολόκληρο τον νέο κόσμο! Η Adrianna Catena και ο Alejandro Vigil συναντώνται σε ένα οινικό σταυροδρόμι για να �
Μπορεί οι Ιταλοί να έχουν το όνομα, εμείς όμως έχουμε τη χάρη! Ο λόγος για τη γνωστή συνήθεια του aperitivo, της τέχνης δηλαδή να προετοιμάζουμε τον ουρανίσκο μας πριν τα
Ο θαλασσίτης τάραξε και ταράζει τους κύκλους της γαστρονομίας. Έκλεισε τη Σαντορίνη στη φιάλη του και σάλπαρε για να διαδώσει την εξωτική ομορφιά των κρασιών της. Γ
Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών, η άνοιξη κάνει αισθητή την παρουσία της με κάθε τρόπο, και η ανυπομονησία μας για να βρεθούμε στην εξοχή ολοένα αυξάνεται. Η πασχαλ�
Όσα φέρνει η στιγμή, δε φέρνει ο χρόνος όλος. Τέτοια είναι η στιγμή που ανοίγεται μία παλιά φιάλη κρασιού. Τότε είναι που σμίγουν όλα τα χρόνια, σαν να συρρικνώνετ�
Πίνουμε κρασί για την απόλαυση, για την παρέα, για να συνοδεύσουμε το φαγητό μας ή και για πολλούς άλλους προσωπικούς λόγους. Κάθε λάτρης του κρασιού αναγνωρίζει τη