ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΛΛΙΣΤΗ RESERVE 2009
Από το «ΑΝ» στο «ΠΩΣ» παλαιώνει το ασύρτικο της Σαντορίνης: η ιστορική Καλλίστη μας ξεναγεί. Είναι γνωστό λίγο πολύ πως το ασύρτικο της Σαντορίνης σε γενικές
Από το «ΑΝ» στο «ΠΩΣ» παλαιώνει το ασύρτικο της Σαντορίνης: η ιστορική Καλλίστη μας ξεναγεί. Είναι γνωστό λίγο πολύ πως το ασύρτικο της Σαντορίνης σε γενικές
Αυτό δεν είναι ακόμη ένα chardonnay! Αυτό είναι Το chardonnay που κάνει περήφανο ολόκληρο τον νέο κόσμο! Η Adrianna Catena και ο Alejandro Vigil συναντώνται σε ένα οινικό σταυροδρόμι για να �
Μπορεί οι Ιταλοί να έχουν το όνομα, εμείς όμως έχουμε τη χάρη! Ο λόγος για τη γνωστή συνήθεια του aperitivo, της τέχνης δηλαδή να προετοιμάζουμε τον ουρανίσκο μας πριν τα
Ο θαλασσίτης τάραξε και ταράζει τους κύκλους της γαστρονομίας. Έκλεισε τη Σαντορίνη στη φιάλη του και σάλπαρε για να διαδώσει την εξωτική ομορφιά των κρασιών της. Γ
Το Πάσχα βρίσκεται προ των πυλών, η άνοιξη κάνει αισθητή την παρουσία της με κάθε τρόπο, και η ανυπομονησία μας για να βρεθούμε στην εξοχή ολοένα αυξάνεται. Η πασχαλ�
Όσα φέρνει η στιγμή, δε φέρνει ο χρόνος όλος. Τέτοια είναι η στιγμή που ανοίγεται μία παλιά φιάλη κρασιού. Τότε είναι που σμίγουν όλα τα χρόνια, σαν να συρρικνώνετ�
Πίνουμε κρασί για την απόλαυση, για την παρέα, για να συνοδεύσουμε το φαγητό μας ή και για πολλούς άλλους προσωπικούς λόγους. Κάθε λάτρης του κρασιού αναγνωρίζει τη
Με μια ρετσίνα, θυμόμαστε. Μετρούμε χρόνια αλλοτινά και αναμνήσεις ανάμικτες, πίκρες, χαρές και γιορτές. Για την καθαρά Δευτέρα και όχι μόνο, ένα ιδιαίτερο κρασί που
ΑΦΙΕΡΩΜΑ Όταν αρχίσει το υψόμετρο να αυξάνεται αισθητά και η θερμοκρασία να μειώνεται αντιστρόφως ανάλογα, είναι ένδειξη πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για το γ
Riesling: η ποικιλία με τα χίλια πρόσωπα που κατατάσσεται στην αφρόκρεμα του είδους διεθνώς. Από τις πλέον δυναμικές ποικιλίες, το Riesling μπορεί να υπερηφανεύεται για την